WPC DEKING

Kompozitni deking 40% drvo , 60% polimer.

DEKING

WPC deking je izrađena od 40% drveta i 60 % polimera. Sam naziv objašnjava njen sastav W-wood (drvo) P-plastic (plastika) C –composit (mešavina). Takav sirovinski sastav obezbeđuje da je obloga postojana na sve spoljne klimatske uticaje. Osnovna namena je zamena drvenih spoljnih obloga (dekinga od egzotičnog drveta).

Osnovne karakteritiske :

 • Nema pukotina – što se kod drveta dešava usled različitih vremnskih uticaja
 • Nema trnja – odvajanja delova površine materijala (malih iglica) koje su neugedne jer se mogu zabiti u stopala
 • Nema truljenja – materijal je vlagootporan i ne truli
 • Nema dodatnog održavanja – nije potrebno uljiti, premazivati i zaštićivati
 • Mogućnost stvaranja buđi – na površini koja je u senci može se pojaviti površinska buđ. Neophodno je redovno održavanje (pranje i metlanje) kako se na površini ne bi stvorilia buđ

 

  WPC deking sistem se sastoji od dasaka, podkonstrukcije od poprečno postavljenih gredica i plasticnih klipsni. Daske su dimenzija 25x150x2500 mm. Daske se pričvršćuju za podkonstrukciju pomoću plastičnih klipsni. Podkonstrukcija i klipsne se posebno prodaju. Klipsne su ujedno i distanceri između dasaka jer ostavljaju razmak od oko 5 mm, za prolaz vode. Na otvorenim ivicama postavljaju se L-profil 4×6 cm u boji poda. Idealno za površine kao što su terase, balkoni ili površine oko bazena.

  Proizvod se isporučuje u tri boje: WOOD (svetlo braon), DARK BROWN (tamno braon) i DARK GREY (tamno sivo).

    Želimo da Vam se posvetimo!

    KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE DETALJA

    Kako bismo vam pružili maksimalnu pažnju prilikom posete našem izložbenom salonu molimo vas da zakažete svoj dolazak pozivom na dole navedene brojeve telefona.

    Tara Concept Salon u Novom Sadu - Bulevar Evrope 38

    Tara Concept salon u Beogradu - Gospodara Vučića 221

    Pin It on Pinterest