Tara parket po specijalnoj ceni sa gratis ugradnjom

Kompanija Tara Concept, sada već tradicionalno, odlučila je da iznenadi svoje kupce akcijskim cenama svojih najtraženijih proizvoda. Višeslojni parket dimenzija 14x90x600-1200mm, od sada možete kupiti po ceni od 39,99 eur po metru kvadratnom + PDV, što predstavlja idealnu priliku da ulepšate svoj dom luksuznim parketom koji je obišao više od 15 zemalja sveta.

Naš tim eksperata je tu da proces ugradnje parketa učini zadovoljstvom, a ne još jednom obavezom u nizu. Uz obradu čistog hrasta i sa dodatkom završne obrade sa led uljem, ovaj parket predstavlja idealan izbor za uređenje svakog enterijera.

Parket o čijem dezenu vi odlučujete

Parket predstavlja vrhunac unutrašnjeg uređenja prostora i oličenje je stila i prijatne atmosfere. Kako bismo udovoljili svim potrebama naših klijenata, razvili smo kompletnu paletu nijansi i dezena našeg popularnog parketa, sa preko 30 idejnih rešenja, od kojih su najtraženiji belo led ulje, nature led ulje, antik, chocolate, american walnut, cognac, castle brown, elegant grey . Na vama je da dođete do našeg prodajnog salona i uverite se u kvalitet kojim se mi ponosimo već punih 30 godina.

Kako biste se uverili u sve mogućnosti koje vam naš parket može pružiti, slobodno nas kontaktirajte na sledeći broj telefona i zakažite sastanak

POZOVITE NAS

Zato što je parket pravi izbor

Mi u Tari delimo mišljenje da parket treba da bude napravljen isključivo od najkvalitetnijeg drveta i uz upotrebu savremenih tehnologija. Tara parket je napravljen upravo od drveta proverenog kvaliteta, sa visoko kvalitetnom završnom obradom, čime mu se garantuje dugotrajnost, izdržljivost i estetska lepota. Uz to, predstavlja odličan izbor ako planirate da ugrađujete podno grejanje.
Izložbeni salon Tara Concept-a nalazi se u ulici Vojislava Ilića 85 u Beogradu, a radno vreme salona je od 09.00 – 17.00, odnosno od 09.00 – 15.00 subotom.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate

7 + 6 =

Pin It on Pinterest