POVODOM 30 GODINA POSLOVANJA PRIPREMILI SMO VAM 30% POPUSTA NA ODABRANI PARKET

Kompanija Tara Concept odlučila je da iznenadi svoje kupce akcijskom cenom jednog od najtraženijih proizvoda. Višeslojni parket HRAST MIX dimenzija 15x90x400/1200mm, od sada možete kupiti po ceni od 59,99 eur po metru kvadratnom + PDV, a u cenu je uračunata i MDF lajsna 16×100 u beloj boji SA GRATIS MONTAŽOM.

Sada je idealna prilika da ulepšate svoj dom luksuznim parketom koji je obišao više od 15 zemalja sveta.

 

Akcija važi dok traju zalihe.

Naš tim eksperata je tu da proces ugradnje parketa učini zadovoljstvom, a ne još jednom obavezom u nizu. Uz obradu čistog hrasta i sa dodatkom završne obrade sa led uljem, ovaj parket predstavlja idealan izbor za uređenje svakog enterijera.

Parket o čijem dezenu vi odlučujete

Parket predstavlja vrhunac unutrašnjeg uređenja prostora i oličenje je stila i prijatne atmosfere. Kako bismo udovoljili svim potrebama naših klijenata, razvili smo kompletnu paletu nijansi i dezena našeg popularnog parketa, sa preko 30 idejnih rešenja, od kojih su najtraženiji belo led ulje, nature led ulje, antik, chocolate, american walnut, cognac, castle brown, elegant grey . Na vama je da dođete do našeg prodajnog salona i uverite se u kvalitet kojim se mi ponosimo već punih 30 godina.

Ukoliko želite da se uverite u kvalitet našeg parketa posetite neki od naših izložbenih salona:
Beograd: Gospodara Vučića 221
Kragujevac: Desimirovac bb

Kako biste se uverili u sve mogućnosti koje vam naš parket može pružiti, slobodno nas kontaktirajte na sledeći broj telefona i zakažite sastanak

30% POPUSTA NA VIŠESLOJNI PARKET

Izložbeni salon Tara Concept-a nalazi se u ulici Gospodara Vučića 221 u Beogradu, a radno vreme salona je od 08.00 – 17.00, odnosno od 09.00 – 15.00 subotom.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate

11 + 4 =

Pin It on Pinterest