REZERVIŠITE PARKET PO 30% NIŽOJ CENI

Ukoliko u narednom periodu planirate ugradnju novog ili zamenu dotrajalog parketa u svom domu, na vikendici ili poslovnom prostoru, nudimo vam mogućnost REZERVACIJE PARKETA po staroj, NIŽOJ CENI 💰
 
Naše zalihe broje 1000 kvadratnih metara najkvalitetnijeg parketa koji je dostupan za kupovinu, odnosno rezervaciju po starim tržišnim cenama.
Sačuvajte čak 30% svog novca i rezervišite parket već danas!
Za sve informacije možete nas kontaktirati na:
☎011/453-97-46 (Beograd)

☎034/561-711 (Kragujevac)

 

Parket o čijem dezenu vi odlučujete

Parket predstavlja vrhunac unutrašnjeg uređenja prostora i oličenje je stila i prijatne atmosfere. Kako bismo udovoljili svim potrebama naših klijenata, razvili smo kompletnu paletu nijansi i dezena našeg popularnog parketa, sa preko 30 idejnih rešenja, od kojih su najtraženiji belo led ulje, nature led ulje, antik, chocolate, american walnut, cognac, castle brown, elegant grey . Na vama je da dođete do našeg prodajnog salona i uverite se u kvalitet kojim se mi ponosimo već punih 30 godina.

Ukoliko želite da se uverite u kvalitet našeg parketa posetite neki od naših izložbenih salona:
Beograd: Gospodara Vučića 221
Kragujevac: Desimirovac bb

Kako biste se uverili u sve mogućnosti koje vam naš parket može pružiti, slobodno nas kontaktirajte na sledeći broj telefona i zakažite sastanak

Izložbeni salon Tara Concept-a nalazi se u ulici Gospodara Vučića 221 u Beogradu, a radno vreme salona je od 08.00 – 17.00, odnosno od 09.00 – 15.00 subotom.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate

1 + 3 =

Pin It on Pinterest