Tara Concept na Sajmu Građevinarstva

Kao kompanija koja je lider u oblasti proizvodnje parketa u Srbiji, jedni smo od najvećih domaćih proizvođača ekskluzivnih parketa i podnih obloga i uvršćeni među 100 najuspešnijih preduzeća u našoj zemlji.

Više od tri decenije naši parketi krase neke od najlepših zdanja i domova širom Evrope i sveta, a takođe smo svoje mesto pronašli u ekskluzivnim projektima novogradnje na Balkanu. Kao kompanija koja je na tržištu zastupljena već 30 godina, naš stručan tim uspeo je da isprati nove trendove, ostvari saradnje sa istaknutim arhitektama na raznim projektima širom sveta i ponudi klijentima kvalitet, dugotrajnost i unikatan proizvod.

Koristeći najsavremenije tehnologije u industriji obrade drveta i njegove zaštite, kao krajnjeg proizvoda, neretko smo bili pioniri u stvaranju unikatnog parketa i kompanija koja konstantno uspeva da tržištu ponudi nešto sasvim drugačije.

‘’Nismo se plašili da budemo inovativni, a sve u cilju poboljšanja ponude. Od samog početka poslovanja trudili smo se da sačuvamo tradicionalnu obradu drveta i specifičan način stvaranja parketa koji je zahtevao najsavremenije tehnologije. Spoj tradicionalnog i modernog doneo nam je pregršt ideja koje svakodnevno implementiramo u domove, poslovne prostore i hotele širom Evrope. ‘’

Pored standardne ponude, u kojoj se može pronaći klasičan višeslojni hrastov, orahov i jasenov parket u različitim dimenzijama i selekciji drveta koja odgovara ostatku enterijera, u našoj ponudi izdvajaju se i ručno pravljeni slogovi kao što su chevron, versailles i chantilly. Pored toga, uspešno smo se oprobali i u stvaranju unikatnih sobnih vrata od najkvalitetnijeg drveta koja jasno prate neke od najtraženijih slogova parketa iz naše ponude.

Kao i ranijih godina naša kompanija bila je deo najprestižnijeg i najvećeg sajma podnih obloga – DOMOTEX 2023 u Hanoveru na kojem smo predstavili proizvode iz naše široke ponude.

Dođite i uverite se zašto su projekti poput Osservatorio by Prada u Milanu, Predsednička palata u Uzbekistanu, BMW Show Room u Beogradu, MiaMaya TC Rajićeva u Beograd, Diamond Garden u Skoplju, Flatiron u Skoplju, BW Mangolija, BW Terraces, Benetton u Shopping Centru Ušće, Geozavod u Beogradu ukazali poverenje baš Tara Concept parketima.

Više od 30 godina na čvrstoj podlozi – Tara Concept.

 

Kako biste se uverili u sve mogućnosti koje vam naš parket može pružiti, slobodno nas kontaktirajte na sledeći broj telefona i zakažite sastanak

Tara Concept na Sajmu Građevinarstva

Izložbeni salon Tara Concept-a nalazi se u ulici Gospodara Vučića 221 u Beogradu, a radno vreme salona je od 08.00 – 17.00, odnosno od 09.00 – 15.00 subotom.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate

8 + 12 =

Pin It on Pinterest