U dodiru sa prirodom

Naša priča

Ona je i moćna i snažna, zato i ne čudi što je pre tri decenije mala porodična firma a sada gigant poželela da ponosno ponese njeno ime TARA. Nismo se pokajali.

Da bismo stigli dovde prošli smo dugačak put, dug kao kanjon reke TARA. Put pun i lepih i manje lepih prilika. Opasnih brzaka i strašnih virova. Puno smo lekcija savladali ploveći na našem splavu. Najvažnija je ta da samo poštenjem, konstantnim radom i ulaganjem pre svega u ljude i nove tehnologije možemo da idemo u korak sa svetskim trendovima.

Naš sposoban i kreativan tim je okosnica našeg uspeha. Na vreme smo shvatili ključnu lekciju, a to je da program proizvodnje drveta mora konstantno da se razvija i usavršava u skladu sa najnovijim saznanjima iz ove oblasti. Stalno prisustvo na vodećim svetskim sajmovima nam daje potvrdu da smo na dobrom putu.

Naš cilj jeste stalno napredovanje i pomeranje granica da bismo bili bolji Vama ali se trudimo da sve što radimo radimo u skladu sa našom a sada i sa Vašom pričom a to je da budemo u dodiru sa prirodom.

U svakoj stvari
u prirodi ima nešto
veličanstveno.