Riznica znanja

Od Prade u Milanu preko Predsedničke palate – Tara Concept stigao i u Novi Sad

Jedan od najvećih domaćih proizvođača ekskluzivnih parketa i podnih obloga, Tara Concept, otvorio je vrata svog novog izložbenog salona 17.11.2022. godine u Bulevaru Evrope 38 u Novom Sadu. Kao deo svoje unikatne ponude novog prodajnog salona Tara Concept će predstaviti handmade parkete, enterijerska sobna vrata, dizajnerske stočiće i najekskluzivniju keramiku.

Tara Concept je lider u oblasti proizvodnje parketa u Srbiji, zvanično jedno od 100 najuspešnijih preduzeća u našoj zemlji. Više od tri decenije njihov parket krasi neke od najlepših zdanja i domova širom Evrope i sveta, a takođe je svoje mesto našao u ekskluzivnim projektima novogradnje u Srbiji.

Iz rukovodstva kompanije navode da put koji su prešli nije bio brz, ali je doprineo kvalitetu i asortimanu kojim se danas ponose:
“Koristeći najsavremenije tehnologije u industriji obrade drveta i njegove zaštite kao krajnjeg proizvoda, naučili smo da se trendovi menjaju, a da na neke možemo čak i da utičemo, time što ih stvaramo. Neretko smo bili prvi koji nude nešto sasvim drugačije na tržištu. Nismo se plašili da budemo inovativni, a sve u cilju poboljšanja ponude. Od samog početka poslovanja trudili smo se da sačuvamo tradicionalnu obradu drveta i specifičan način stvaranja parketa koji je zahtevao najsavremenije tehnologije. Spoj tradicionalnog i modernog doneo nam je pregršt ideja koje svakodnevno implementiramo u domove, poslovne prostore i hotele širom Evrope. Kako bismo vam pokazali koliko nam je stalo da i u budućnosti budemo sve bolji odlučili smo da otvorimo novi prodajni salon u evropskoj prestonici kulture, sa postavkom proizvoda koja će vam poslužiti da donesete najbolju odluku za svoj dom. ”

Dođite i uverite se zašto su projekti poput Osservatorio by Prada – Milano, Predsednička palata – Uzbekistan, BMW Show Room – Beograd, MiaMaya TC Rajićeva – Beograd, Diamond Garden – Skoplje, Flatiron – Skoplje, BW Mangolija, BW Terraces, Benetton – Shopping Center Ušće, Geozavod – Beograd ukazali poverenje Tara Concept parketima.

Izvor: MojNoviSad.com

Predlažemo da pogledate

Riznica znanja