Riznica znanja

Zašto arhitekte biraju Tara Concept za svog saradnika?

Da li ste znali da vrhunski kvalitet, handmade parkete i postavku po sistemu „ključ u ruke“ možete pronaći u domaćoj kompaniji Tara Concept?

Kada su u pitanju podovi u enterijerima, primarni faktori na osnovu kojih arhitekte biraju tip podnih obloga su estetika, kvalitet i dugoročna vrednost. Ali, pored kvalitetnog proizvoda, ono što je svim arhitektama u Srbiji važno tokom stvaranja jednog unikatnog projekta su svakako dobra komunikacija i kompletna usluga.
Iskusan tim

„Prolazeći kroz mnogo projekta, kako sa arhitektama tako i sa kupcima, sarađivali smo sa vodećim parketarima i sa njima prošli kako mnogobrojne situacije – i iz njih stekli dragoceno iskustvo. Kako bi zaštitili interese kompanije, ali i zagarantovali zadovoljstvo naših saradnika i kupaca, odlučili smo da oformimo tim parketara koji može da isprati svaku situaciju na terenu, a Tara Concept da pruži apsolutnu garanciju na svoje proizvode“ – navodi Tea Grabovica za naš portal.

Tara Concept ima tim parketara koji može da isprati svaki vaš zahtev na terenu.

Među mnoštvom rešenja koja se danas mogu pronaći na tržištu, parket je taj koji ubedljivo vodi kada je reč o unikatnosti, tehničkim karakteristikama i mogućnostima mnogobrojne primene za koje su, pre svega, zadužena svojstva drveta kao prirodnog materijala.

Toplina i ekskluzivnost

Različite namene prostora zahtevaju i različite tipove podnih obloga. Ali, kada pričamo o stambenim prostorima, toplinu i ekskluzivnost koju daje parket ne može da zameni ni jedan drugi tip podne obloge.

„Kao neko ko se na ovom tržištu nalazi već 30 godina ispratili smo mnoge trendove, sarađivali sa mnogim arhitektama i sa njima učestvovali na raznim projektima širom sveta. Ono što govori o našem autoritetu svakako je činjenica da nas za saradnike biraju vodeći proizvođači parketa duž Italije i Francuske. Na tržištu, kako našem tako i svetskom, smo opstali isključivo zahvaljujući trudu, radu ali i odnosu koji gajimo sa svim našim saradnicima“ – navodi Grabovica.

Tara Concept proizvodi i ručno pravljene slogove kao što su chevron, versailles i chantilly.

„Pored naše standardne ponude u kojoj možete pronaći klasičan višeslojni hrastov i orahov parket u različitim dimenzijama i selekciji drveta koja odgovara ostatku enterijera tu su svakako i ručno pravljeni slogovi kao što su chevron, versailles i chantilly. Tu naravno nije kraj, vremenom se kod naših arhitekata javila potreba da svoju kreativnost i umetnost još više izraze kroz parket i podove prostora koje uređuju te smo tako sa njima pravili potpuno unikatne slogove u ne tako standardnim i komercijalnim bojama. To što smo proizvođači, koji konstantno ulažu kako u sirovine tako i u tehnologiju i stručni kadar nas svakako izdvaja na tržištu i omogućava nam takve vidove saradnji i projekata“ – zaključuje naša sagovornica.
Impresivne reference

Osservatorio by Prada – Milano, Predsednička palata – Uzbekistan, BMW Show Room – Beograd, MiaMaya TC Rajićeva – Beograd, Diamond Garden – Skoplje, Flatiron – Skoplje, BW Mangolija – Beograd su samo od nekih od prostora javne namene koje krase Tara Concept parketi.

Posetite izložbeni salon

Ukoliko želite da saznate više o standardnim, premium ili ručno pravljenim parketima, više informacija možete pronaći na sajtu taraconcept.com ili posetite njihov izložbeni salon u Beogradu, na adresi Gospodara Vučića 221.

Izvor: Gradnja.rs

Predlažemo da pogledate

Riznica znanja